Clicky

KSV Rumbeke 3 - 6 K. Cerkelladies Brugge

Wedstrijd Dames op zondag 10 maart 2024 om 15:00

Verslag wedstrijd

Na een knappe serie kwam het tweede geklasseerde Cerkelladies Brugge op bezoek. We willen vooral beter voor de dag komen dan de heenwedstrijd ( 6-1 verlies ).

Het was een zeer gelijk opgaande eerste helft met weinig doelgevaar . KSVR speelde iets behoudender ( 1-4-2-3-1 ) en hield de bezoekers , die niet echt in hun geliefkoosde spel de omschakeling kwamen , goed weg van eigen doel.  Halfweg de eerste periode kreeg bezoekende spits Santens toch iets te veel ruimte en werkte ook knap af. In de 35' kwamen we op gelijke hoogte nadat Axelle in de kleine carré kon profiteren van een foutje en zo in de verste hoek binnen tikken. Bij KSVR stond het heel goed , had het verdedigend redelijk onder controle en ging dus verdient rusten met een 1-1 tussenstand.

De tweede helft zagen we een veel betere bezoekende ploeg na een positiewissel . Al kreeg Femke direct na de rust nog de kans , maar diep gestuurd stuitte ze op de keeper. Denolf die nu centraal speelde , bediende de op links mee opgerukte Pollet en die liet Lore kansloos ( 1-2 in 49'). De reactie volgde wel meteen van KSVR. Snelle uitworp aan de hoekschopvlag van Shana op Lize die voorbrengt en Axelle vindt aan de tweede paal die bal in één tijd over de keeper legt ( 2-2 ). 56' Een snelle uittrap bereikt Denolf op rechts die haar tegenstander afhoudt en met de perfecte diepe bal Pollet vindt en 2-3. 62' Na KSVR balverlies snelle omschakeling via Denolf met een diepe bal op rechts die voorgebracht wordt en via de rug van Delfien in eigen doel caprioolt ( og 2-4) . 65' Opnieuw een oprukkende Denolf die niet bij te houden is en maatje Pollet de 2-5 voorschotelt. Deze drie snelle goals sneden ons de adem af . Al konden we zelf nog een derde maal tegenscoren. 75' Na goed druk zetten aan de middellijn stuurt Axelle de ingevallen Efleuri diep en die omspeelt de keeper (3-5 ). De in tweede periode onhoudbare bezoekende Denolf legt met een individuele actie de eindstand vast op 3-6.

Geen puntenwinst deze maal voor de KSVR ladies maar zeker een goede teamprestatie tegen een intrinsiek sterkere tegenstrever , waar we toch een uur lang de evenknie waren. Drie snelle countergoals binnen 10 minuten halverwege de tweede helft beslisten de wedstrijd.

Volgende zaterdagavond nemen we verplaatsing naar de ongeslagen leider Kdns Heule.